headneker-hals-multilue-farger

Headnecker Multilue (halsen) er et plagg som benyttes for å skjerme utsatte kroppsdeler (hode, hals) for vind, kulde, snø og sol. Halsen kan brukes såvel sommer som vinter. Headnecker er et sømløst stykke tekstil, dette sammen med det elastiske stoffet gjør at produktet får unike bruksmuligheter. Headnecker kan lages både med og uten fleece i enden. Fleece vil gi større varme rundt hals, som kan være ønskelig på de virkelig kalde dager.

Headnecker Multilue er et kombinasjonsprodukt som kan brukes som tørkle, skjerf, hals, pannebånd og lue. Da den er elastisk, så passer den perfekt til: alpinister, snowboardere, syklister, motorsyklister, joggere, jegere, fiskere, ja alle friluftsfolk.

Med en Headnecker, så får du presentert/distrubuert din logo på en rimelig og effektiv måte. Du har muligheten til å sende oss et ønsket designforslag, men vi bidrar gjerne med å komme opp med forslag til dere.

headneker-hals-multilue-profilering

Ring 67 21 79 30 eller send oss en epost om priser (kontakt alfakrøll bnice.no)

*** Alergitestet: Produktet har gjennomgått full allergi testing
*** Barnearbeid: Sikkerhet mot barne arbeid: FN`s barne konvensjon er fast bestemt på at barn under 14 år ikke under noen omstendigheter skal arbeide.
I 2009/2010 gjorde Headnecker en full test av fabrikk og alle involverte parter i produksjone av produktene. Denne skulle stadfeste om det var fare for utnyttelse av barn i faser av produksjonen. Testen ble foretatt av SGS i Sveits som sendte 2 mann til fabrikken. Etter intervjuer med 200 ansatte kunne man med sikkerhet fastlå at yngste ansatt funnet var født i 1994 og 16 år gammel. Etter testen er nå alle Headnecker produkter merket med Child Labor free tested product klistremerke.

Headover, Multiluer, Headnecker, Bandanas kan du bestille hos www.bnice.no