Det er ikke alltid like enkelt å finne ut hva man skal gi til sine ansatte til jul.

Ta en titt i vår nettbutikk og se om det er noe der som kanskje kunne passe:

• Hus og hjem

• Digitale produkter

• Sport og fritid

 

eller hva med boken

Jeg er verdifull!

Kjære medmenneske, du er verdifull!

Den enkle boken: Jeg er verdifull, er nå trykket opp for tredje gang. At den skulle bli så godt mottatt, hadde jeg ingen idé om da jeg skrev den. Etter å ha fått mange hyggelige tilbakemeldinger fra privatpersoner såvel som personalansvarlige og medarbeidere i små og store bedrifter, har det virkelig gått opp for meg hvilket savn mange mennesker bærer på.
Som medarbeider i Bergersen as, har jeg som du, et viktig ansvar for at medmennesker blir sett og tatt på alvor i en uforutsigbar verden. Mange opplever usikkerhet, og noen og enhver av oss kan til tider ha godt av å føle oss verdifulle på tross av og ikke på grunn av våre prestasjoner.
Jeg er verdifull, har for mange blitt en liten støttespiller når kreftene tærer, blikket daler, men også når livet går godt og farten er stor. Målet med denne boken er at du og dine medarbeidere kan få en liten uventet oppmuntring i hverdagen.  De bedriftene som har kjøpt den til nå, har f.eks. skrevet et enkelt brev til sine medarbeidere og delt ut boken på en mandag.

 

1 – 10 stk, Kr. 170,- per stk
11 – 100 stk, Kr. 155,- per stk
101 – stk, Kr. 140,- per stk

Bestilling: kontakt (krøllalfa) bnice.no, eller ring 67 21 79 30