Har du noen gang vært på messe, så vet du hvor my tid og energi det tar. Og når du tenker på alt messeutstyret som skal med, så kan man bli matt. Ikke bare koster det skjorta, men til nå måtte du ha messeutstyr tilpasset til alle mulige steder. Noen ganger står du i gangen på et hotell. Andre ganger blir du krympet nederst i en korriodor, presset mellom Roll-ups av alle slag. Skal du på Messe, så må du skille deg ut. Ditt budskap må frem. Du må se profesjonell ut på lik linje med de produktene du selger. Ingen liker å være flaue over sin egen stand. Men det trenger du ikke lenger.

På animasjonene over og under ser du noen av de mulighetene du har med dette Messeveggsystemet som du kan bytte ut budskap på – når det passer deg. En gang vil du promotere noe, en annengang noe annet. Da er det deilig å vite at «infrastrukturen», støttesystemet som bygger opp det hele kan kjøpes én gang, og at du bare trenger å bytte ut budskapet «looken» på standen din.

Har du spørsmål om dette fantastiske systemet som sparer din bedrift, idrettslag eller organisasjon for penger pga sin fleksibilitet? Ring oss på telefon 22 07 96 20 eller send oss en e-post: kontakt (krøllalfa) bnice.no